Fabriken

Vår fabrik ligger centralt belägen på Sveagatan 19 i Göteborg. Här kan du handla våra produkter, fika i chokladbaren, eller boka in dig på en fabriksvisning och få en liten inblick i chokladens fantastiska värld!

Fabriksvisning med chokladprovning
Unikt tillfälle att få en inblick i chokladens fantastiska värld. Unna dig själv, samla familj och vänner, kollegor eller ge bort i gåva till någon du tycker om. Vi arrangerar visningar med chokladprovning både i fabriken och digitalt. Vi gör även visningar med chokladprovning på annan plats. Kontakta oss på info@stormochbille.se för mer infomation.

I fabriken på Sveagatan 19 
Under vår fabriksvisning guidar vi er genom chokladens historia, fabriken och avslutar med provsmakning. Fabriksvisningarna inklusive provsmakning varar ca. 1h. För privat visning är minimiantalet sex personer och anmälan görs via mail till  info@stormochbille.se. Är ni färre personer går det bra att delta i våra öppna visningar som alla kan boka, då vi har många internationella besökare kan dessa visningar vara på engelska. Öppna visningar kan bokas här.

Del 1: Chokladens ursprung och genomgång "Tree to Bean" och "Bean to Bar". 

Del 2. Genomgång av fabriken där vi förklarar alla maskiner som används i framställningen av choklad. 

Del 3. Provsmakning av de fem olika ursprung som vi använder. 

Alternativ 1 

- Varm choklad vid ankomst. 350:-/person inklusive moms. 

Alternativ 2
- Bubbel vid ankomst. 425:-/person inklusive moms.

Alternativ 3
- Bubbel vid ankomst och rom vid provsmakningen. 500:-/person inklusive moms.

Digital livevisning av chokladfabriken med chokladprovning
Digital fabriksvisning där vi guidar er genom chokladens historia, fabriken och avslutar med provsmakning. Den digitala fabriksvisningarna inklusive provsmakning varar ca. 1h. Innan eventet skickar vi hem ett provsmakningskit till alla deltagare som ska användas under provsmakningen. Minimiantal är sex personer och anmälan görs via mail till  info@stormochbille.se. 

Del 1: Chokladens ursprung och genomgång "Tree to Bean" och "Bean to Bar". 

Del 2. Genomgång av fabriken där vi förklarar alla maskiner som används i framställningen av choklad. 

Del 3. Provsmakning av de fem olika ursprung som vi använder, samt provsmakning av fem smaksatta. 

Alternativ 1
- Under 20 deltagare. 358:-/person exklusive moms.

Alternativ 2
- 20-80 deltagare. 322:-/person exklusive moms.

Alternativ 3
- Över 80 deltagare. 286:-/person exklusive moms.